Home > Sport > Lidmaatschap

Lidmaatschap

Exstudiantes kent verschillende soorten lidmaatschappen, om zo aan de verschillende behoeften onder de leden te kunnen voldoen. Exstudiantes biedt daarom het reguliere lidmaatschap en het x-lidmaatschap aan.

Regulier lidmaatschap

Bij een regulier lidmaatschap word je ingedeeld in een vast team, waar je je een seizoen lang wedstrijden voor kan spelen. Uiteraard kan je ook voor andere teams binnen Exstudiantes uitkomen. Tevens biedt dit de mogelijkheid om het gehele seizoen te trainen.

Het reguliere lidmaatschap voor selectiespelers kost 200 euro per jaar, voor niet-selectiespelers kost dit lidmaatschap 175 euro per jaar (in het seizoen 2019-2020 is er geen sprake van een selectie, alle spelers betalen daarom 175 euro per jaar). Het is ook mogelijk om halverwege het jaar lid te worden bij Exstudiantes. De vereniging stelt samen met haar sponsoren tenues beschikbaar voor alle teams. Deze hoef je dus niet zelf aan te schaffen.

X-lidmaatschap

Het X-lidmaatschap is bedoeld voor personen die door omstandigheden slechts weinig aan wedstrijden kunnen deelnemen. Dit lidmaatschap wordt tegen een gereduceerd tarief van €50 aangeboden. X-leden hebben toegang tot de activiteiten van de vereniging.

Indien teams spelers tekort komen voor een wedstrijd kunnen X-leden worden benaderd om in te vallen.

X-leden mogen 5 a 6 wedstrijden spelen per seizoen (indien aan meer wedstrijden wordt deelgenomen, zal het x-lidmaatschap omgezet worden naar een regulier lidmaatschap). Tevens kunnen x-leden deelnemen aan de trainingen (reguliere leden hebben voorrang bij de trainingen)

Het X-lidmaatschap is niet bedoeld voor leden die deel willen uit maken van een team, maar niet alle wedstrijddagen present kunnen zijn.

Afmelden

Afmelden als lid bij Exstudiantes voor komend seizoen kan uiterlijk t/m 15 juli van het voorafgaand seizoen. Indien afmeldingen later worden ingediend, zal naar redelijkheid een bedrag (rond de 25 euro) in rekening gebracht worden. (o.a. kosten voor Knvb, sportlink en afdracht aan de stichting).  Afmeldingen gedurende het seizoen zijn mogelijk met een goede reden (bijv. ernstige blessures, zwangerschappen). In overleg met het bestuur zal gekeken worden wat de mogelijkheden zijn.

Lid worden of afmelden?

Heb je interesse in één van beide lidmaatschappen voor dit of voor komend seizoen of wil je jezelf afmelden als lid. Zoek dan contact met de secretaris. Hij kan je informeren over de mogelijkheden en eventuele vragen beantwoorden.

Huidige mogelijkheden

Momenteel (September ’20) heeft Exstudiantes Groningen  14 herenteams en 3 damesteams.

Zeker keepers zijn welkom binnen onze vereniging. Exstudiantes 1 (1ste klasse)  en 2 (2de klasse) zoeken tijdelijk een goede keeper. Daarnaast kunnen Exstudiantes 12 en 13 (4de klasse) ook nog een keeper gebruiken.Tevens zijn er nu nog een beperkt aantal plekken beschikbaar binnen onze herenteams (3de en 4de klasse).  

Dames 2 kan eventueel ook nog een speelster gebruiken. 

Er bestaat altijd de mogelijkheid om een keer mee te trainen.  Dan kan er van beide kanten worden bekeken of  het goed bevalt. 

Meld je aan via onderstaand formulier. Dan word je op onze wachtlijst geplaatst. 

Registratie voor potentiële leden

2 reacties

  1. Goedemiddag Bestuur,

    ik zou mij graag willen inschrijven voor het komende seizoen bij Exstudiantes 12.

    zou ik hiervoor een inschrijfformulier mogen ontvangen?

    alvast Bedankt,

    mvg Jurjen de Vries

  2. Zou ik een x lidmaatschap formulier toegestuurd kunnen krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

*

Teamsponsoren