Lidmaatschap

Exstudiantes kent verschillende soorten lidmaatschappen, om zo aan de verschillende behoeften onder de leden te kunnen voldoen. Exstudiantes biedt daarom het reguliere lidmaatschap en het x-lidmaatschap aan.

Regulier lidmaatschap

Bij een regulier lidmaatschap word je ingedeeld in een vast team, waar je je een seizoen lang wedstrijden voor kan spelen. Uiteraard kan je ook voor andere teams binnen Exstudiantes uitkomen. Tevens biedt dit de mogelijkheid om het gehele seizoen te trainen.

Het reguliere lidmaatschap voor selectiespelers kost 200 euro per jaar, voor niet-selectiespelers kost dit lidmaatschap 190 euro per jaar (in het seizoen 2021-2022 is er geen sprake van een selectie, alle spelers betalen daarom 190 euro per jaar). Het is ook mogelijk om halverwege het jaar lid te worden bij Exstudiantes. De vereniging stelt samen met haar sponsoren tenues beschikbaar voor alle teams. Deze hoef je dus niet zelf aan te schaffen.

X-lidmaatschap

Het X-lidmaatschap is bedoeld voor personen die door omstandigheden slechts weinig aan wedstrijden kunnen deelnemen. Dit lidmaatschap wordt tegen een gereduceerd tarief van €60 aangeboden. X-leden hebben toegang tot de activiteiten van de vereniging.

Indien teams spelers tekort komen voor een wedstrijd kunnen X-leden worden benaderd om in te vallen.

X-leden mogen 5 a 6 wedstrijden spelen per seizoen (indien aan meer wedstrijden wordt deelgenomen, zal het x-lidmaatschap omgezet worden naar een regulier lidmaatschap). Tevens kunnen x-leden deelnemen aan de trainingen (reguliere leden hebben voorrang bij de trainingen)

Het X-lidmaatschap is niet bedoeld voor leden die deel willen uit maken van een team, maar niet alle wedstrijddagen present kunnen zijn.

Lid worden of afmelden?

Heb je interesse in één van beide lidmaatschappen voor dit of voor komend seizoen of wil je jezelf afmelden als lid.  Zoek dan contact met de secretaris. Hij kan je informeren over de mogelijkheden en eventuele vragen beantwoorden.

Huidige mogelijkheden

Momenteel (september 2022) heeft Exstudiantes Groningen 15 herenteams en 2 damesteam. 

Momenteel zijn alle teams volledig gevuld. 

Er bestaat altijd de mogelijkheid om een keer mee te trainen.  Dan kan er van beide kanten worden bekeken of  het goed bevalt. 

Aanmelden lidmaatschap. 

Om je aan te melden als potentieel lid dien je 2 formulieren in te vullen en een aantal andere stappen uit te voeren.  Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 

 1. Registreren als (potentieel) lid (wachtlijst) bij Exstudiantes. (zie 2 alinea’s hieronder ). Door dit formulier in te vullen,  krijg je inloggegevens voor onze site (teamers). 
 2. Registeren als aspirant lid bij de KNVB. (het is belangrijk om een juist bankrekeningnummer in te voeren). Indien je eerder hebt gevoetbald/gezaalvoetbald gebruik dan je “oude/huidige” knvb-code (zie voetbal.nl of vraag je oude club even). Gebruik altijd je huidige/oude KNVB-nummer, anders neemt de KNVB de aanmelding niet in behandeling.      https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/inschrijven/NKQW81T
 3. Foto toevoegen aan voetbal.nl app.   Download de app voetbal.nl. Log in met het emailadres die hebt aangegeven bij jouw aanmelding bij de KNVB. Via instellingen -> mijn gegevens -> kun je vanaf 15 Juni jouw foto uploaden.  Indien je geen foto upload is het mogelijk dat de scheidrechter jou geen toestemming geeft om deel te nemen aan een wedstrijd. Zorg ervoor dat je dit tijdig doet.
 4. Tijdens het seizoen zullen we regelmatig berichten versturen m.b.t. de wedstrijden, trainingen en activiteiten vvia de voetbal.nl app. Om je altijd goed te laten informeren, bijvoorbeeld als het gaat om last-minute wedstrijdwijzigingen, is er de mogelijkheid om je te abonneren op pushberichten. Deze berichten ontvang je automatisch op je telefoon, waardoor jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard kun je persoonlijk aangeven welke berichtgeving je wel of niet wenst te ontvangen. Deze kun je zelf beheren: instellingen -> pushinstellingen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of je alleen berichten ontvangt van uitslagen, of bijvoorbeeld ook van wedstrijdwijzigingen. Dit is per favoriete team of persoon in te stellen. Let wel: Pushberichten zijn alleen te ontvangen op een mobiele telefoon. 

Door invullen van beide formulieren ga je akkoord met onderstaande.

Het potentieel lid meldt zich aan bij voetbalvereniging A.S. Exstudiantes Zaalvoetbal Groningen en gaat akkoord met de regels en voorwaarden die aan het lidmaatschap verbonden zijn. Hij/zij gaat akkoord met betaling van het lidmaatschap en alle hieruit voortvloeiende kosten via automatische incasso op het opgegeven bankrekeningnummer.  

De aangeleverde persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyregels van de vereniging (de privacy policy is te vinden op de website van Exstudiantes) en enkel gebruikt voor de aanmelding bij de KNVB, het inschrijven op de website van Exstudiantes voor de teamindeling, het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief en het innen van de contributie. De persoonsgegevens worden gedurende je lidmaatschap bewaard, tot twee jaar na het beëindigen van de lidmaatschap. Door het invullen en versturen van beide  formulieren ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens voor deze doeleinden.  

Registratie voor potentiële leden

Afmelden

Afmelden als lid bij Exstudiantes voor komend seizoen kan uiterlijk t/m 15 juli van het voorafgaand seizoen. Indien afmeldingen later worden ingediend, zal naar redelijkheid een bedrag (rond de 25 euro) in rekening gebracht worden. (o.a. kosten voor Knvb, sportlink en afdracht aan de stichting).  Afmeldingen gedurende het seizoen zijn mogelijk met een goede reden (bijv. ernstige blessures, zwangerschappen). In overleg met het bestuur zal gekeken worden wat de mogelijkheden zijn.

 1. Afmelden kan via de site als je ingelogd bent via Mijn Exstudiantes. Via de tab “Afmeldformulier” vind je het afmeldformulier, die ingevuld kan worden.

Eén reactie

 1. Remy Nieborg

  Hallo bestuur van extudianstes,

  Graag zou ik me willen inschrijven voor jullie vereniging, ik heb zelf op zeer hoog niveau in de zaal gevoetbald, maar heb mijn achillespees afgescheurd tijdens het zaalvoetballen. Ik kan zeker nog een balletje trappen en mis het enorm om onder de jongens te zijn.
  Ik woon in ruischerbrug, dus vlakbij de locatie waar jullie spelen.

  Mvg,
  Remy Nieborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teamsponsoren