Trainingen

De trainingen voor alle teams vinden plaats op dinsdagavond in Sporthal Kardinge. Alle trainingen worden op teamers geplaatst en wil je trainen dan kun je je na inloggen aanmelden. Tevens staat daar vermeld hoe laat de training is.
 
We willen jullie verzoeken de Corona-richtlijnen te respecteren. Hiervan zijn de belangrijkste:
– Heb je klachten? Blijf thuis.
– Houd, wanneer je niet in het veld staat, 1.5 m afstand (dus op de banken, maar ook in de kleedruimtes).
– Loop even om drukte heen.
 
Nog even over het aan-/ en afmelden: Het is in deze tijd nog veel belangrijker dan anders om je goed om je aan de aanmeldprocedure te houden. Dus als je wilt komen trainen, meld je aan via Teamers. Vol is vol. Kom dan niet alsnog naar de zaal in de hoop dat er iemand niet op komt dagen. Dit kan echt niet in de huidige tijd.
 
Als je je hebt aangemeld, maar je blijkt niet te kunnen, meld je weer af. Zelfs al is het maar een uur van tevoren. Dan kunnen anderen evt. nog mee doen.
 
Voor wat meer info:

Gezien de krapte in zaalbeschikbaarheid hebben we minder gunstige tijden verkregen. Om iedereen evenredig en regelmatig de kans te geven op gunstige tijden te trainen, ziet het trainingsschema er momenteel als volgt uit:

In de even maanden:

  • 20u30-21u30 Hoog (Exs 1, 2 en 3, evt aangevuld met spelers uit laag, in overleg met de technische commissie)
  • 21u30-23u00 Laag

In de oneven maanden:

  • 20u30-21u45 Laag
  • 21u45-23u00 Hoog (Exs 1, 2 en 3, evt aangevuld met spelers uit laag, in overleg met de technische commissie)

Daarnaast is er eens per maand een damestraining., dit is altijd de laatste dinsdag van de maand! De dames trainen altijd vroeg!

Opgeven voor de trainingen is mogelijk via de website.

Teamsponsoren