Home > Sport > Teams > Exstudiantes VR1

Exstudiantes VR1

Femke Baas-3-
Isis Waalkens
Tessel Bot
Ditty Feenstra-medema
Aafke Geertsema-2-
Berteke Juffer
Marlies Bijman
Rian Bous (2)
RogerAbiliSA RogerAbiliSA
Marrit Porte
Arina Wierda
Hanneke Mensink -2-

2 reacties

 1. Hi,

  Een vriendin en ik zijn op zoek naar een leuke club om te zaalvoetballen. Wij zijn ons momenteel wat aan het oriënteren en zouden daarom graag een keer mee willen trainen als die mogelijkheid er is. Wij zagen op de site dat jullie nog 3 á 4 damesleden zoeken.

  Wij horen graag van jullie.

  Groeten Kim

 2. Dag dames!

  Wij organiseren (voorheen namens Zwartemeerse Boys, SVBO en BDE) tegenwoordig als stichting de Ladies Cup. Een wintertoernooi in de zaal voor vrouwen teams. We proberen vrouwen dezelfde leuke toernooien te geven als bijvoorbeeld de mannen bij Protos-weering.

  Dit jaar hebben we plaats voor 48 teams, waarbij we op 28 december de voorronde spelen, 30 december de halvefinale en op 2 januari de finale. We hebben teams van de eerste klasse tot de 7e klasse, van zaal tot aan veld. maar we zijn nog op zoek naar teams die in de winterstop aan dit gezellige toernooi mee willen doen.

  Overleg eens binnen jullie team of er animo is, en wie weet zien we jullie dan ook mee doen! Je kunt je opgeven via http://www.tournify.nl/live/ladiescup2021 of 0681568980.
  Groeten Tim Funke, Organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Teamsponsoren